Bugün Kazan yolu üzerindeki Cumhuriyet Halimbey lokantasına gittik. İlk defa gittiğim için sucukla ilgili şeylerle karşılaşacağım diye düşündüm ama pek alakası yoktu. Yemekler fazla pahalı mesela bugün itibariyle iskender 18 TL idi. Mercimek çorba ise 7.5 TL. Tamam atmosfer güzel etraf ferah ama yemekler fiyatını haketmiyor. Mesela, çorba istedim; günün çorbası ezogelin dediler, mercimek geldi ve fazla suluydu. Ortaya salata getirelim mi dediler, getirin dedim ezme, turşu falan da getirdiler, tabi ki bunlar da paralı. Ilık su istedik sanırım dördüncü isteyişimizde ılık su kalmamış hepsi soğuk su dediler. Bir kere gidip görebilirsiniz, çocuklar için güzel parkı var ama yemek yemek için gitmeye değmez bence. Onun yerine Etlik’teki Canlı Konak’ı tavsiye ederim. Fiyat performans çok iyi.

Uncategorized @ 20 June 2012, Comments Off on Orcaya giris

Ftp://orca.cc.metu.edu.tr

grupanya.com’dan aldığım tunalı garajda oto yıkama hizmeti tamamen bir felaket. Arkadaşlar bu tip fırsatlardan uzak durun. Adam tabi ki verdiği fiyat neyse onun hakkını verecek. Yok onu yapıyormuş, cila varmış, yalıyormuş falan şu fiyataymış da şimdi bu fiyatmış. Size fiyatı bu diyorsa o fiyatta ne yapması gerekiyorsa onu yapar. Zaten Tunalı garaja ilk gittiğimde burada kesin postu deldiririz ama hayırlısı bakalım dedim, o kadar da itici bir yer.

Adamlar ardarda fırsat kuponumu sordu. Muameleyi ona göre yapacak ya iyice emin oldu internetten aldığıma yıkamayı. Neyse davulcu kardeş pek de esnafa benzemiyordun zaten.

Fırsat ayrıntısı:

Tunalı Garaj’da cilalı dış yıkama, iç temizlik, vinil aksam temizliği ve koruması, jant temizliği ve koruması ile su ve toz tutturmaz cila 75 TL yerine 19 TL!

Fırsat paketinde hangi uygulamalar var?

  • cilalı dış yıkama
  • iç temizlik
  • vinil aksam temizliği ve koruması
  • jant temizliği ve koruması
  • su ve toz tutturmaz cila

🙂 Yalan.

Bari bagaja bir süpürge tutsaydınız. Yoksa o iç yada dışa girmiyor mu?